PortInvest Logistic: підсумки 2023 року

PortInvest Logistic відновила роботу та нарощує обсяги.

Загальний обсяг наданих експедиторських послуг та залізничних вантажоперевезень для транспортування товарів через морські порти України було здійснено для 1,78 мільйона тонн товарів, агентування було здійснено для 57 суден. Основні типи товарів – глина, металургійна продукція та сіль.

«Відновлення роботи портів Чорноморськ, Південний та Одеса стало поштовхом для поновлення ринку морських перевезень. Попри значну завантаженість порту “Ізмаїл” та перехід на автотранспортні перевезення українських експортерів, ми змогли відновити співпрацю з більшістю наших клієнтів та вийти на 55% від довоєнного рівня по експедиторським послугам» – розповів Микола Стрельніков, директор PortInvest Logistic.


З початку 2024 р. спостерігаємо збільшення імпортного та експортного навантаження на порти. Також очікуємо відновлення роботи логістичних шляхів (наприклад контейнерні термінали), які вимушено припинили свою роботу на початку 2022р.
PortInvest Logistic планово нарощує обсяги експортних перевезень. На сьогодні вже закріплені умови співпраці з портами Великої Одеси для забезпечення запланованих експортних відправлень клієнтів компанії великими судновими партіями й розпочата робота по забезпеченню додаткового обсягу перевалочних майданчиків у припортовій зоні.

PortInvest Logistic – компанія з багаторічним досвідом роботи на ринку експедиторських послуг. Ми пропонуємо широкий спектр послуг, включаючи агентування морських суден, транспортно-експедиторські послуги в портах, морські та річні перевезення, митно-брокерські послуги, а також контейнерні перевезення. Входить до портфелю інвестиційної компанії umgi.

Залишити коментар