Justin — інноваційний поштово-логістичний оператор в Україні

Вже всі пошуміли про інноваційні SMART-відділення нової поштово-логістичної компанії Justin. Розповімо й ми. Мережа відділень «Justin», що входить до  холдингу Fozzy Group, надаватиме послуги з прийому, видачі і відправлення товарів. У компанії планують задовольнити зростаючі запити як ринку електронної комерції, так і ринку P2P – фізосіб, які надсилають посилки один одному по всій країні. Заключити контракти і отримати вичерпні відповіді можна на https://www.edeliveryday.com.ua До речі, конференція і виставка пройдуть в OMNI Campus — бізнес-акселератор з фокусом на створенні прикладних технологій для автоматизації бізнес процесів обслуговування клієнтів в ритейлі та логістики. Зокрема резидентство проекту «Justin» в Omni Сampus дозволило запустити комплексний проект з автоматизації логістики від ідеї до реалізації менш ніж за 8 місяців.

Також в межах виставки свої продукти і інноваційні рішення презентують основні гравці ринку логістики України.

«Нова Пошта» представить інструменти в HR, які дозволяють керувати лояльністю працівників; оновлення та покращення сервісу доставки та обслуговування, а також нові кейси і прототипи продуктів зворотної логістики.

Delivery Group презентує комплексні рішення для В2В сегменту з перевезення вантажів «під ключ»: від листів і посилок – до відправок збірного вантажу і палет, а також завантаження повними фурами.

UTEC Logistics представить на виставці комплексні логістичні послуги.

Компанія UAPAY познайомить гостей виставки зі своїми фінансовими рішеннями:

UAPAY Escrow Box – забезпечує безпеку угоди для продавця і покупця і засноване на принципі смарт-контракту. Рішення збільшує кількість угод в e-commerce, формуючи додатковий клієнтський трафік для логістичного оператора.

UAPAY Logistics – технологічний процесинг всіх фінансових транзакцій логістичного оператора: оплата послуг оператора і Cash-On-Delivery. Рішення включає в себе фронт-інтерфейс каси, синхронізацію фінансового та логістичного модулів, а також API для мережі почтоматів.

Document.online презентує рішення, яке об’єднує в собі елементи зовнішнього і внутрішнього документообігу з можливістю надання електронним документам юридичної сили. Портал доступний в режимі 24/7 з будь-якої точки світу зі смартфона, планшета, комп’ютера. При підключенні до системи всі користувачі і їх контрагенти отримують електронні кабінети. Надається якісна технічна підтримка, навчання роботі в системі, а також консультації щодо надання електронних документів перевіряючим органам і в якості доказів у судах.

Глобальна онлайн-платформа для реалізації соціальних та бізнес-проектів 25h8 представить унікальну платформу-конструктор, на якій кожен користувач може створювати власні онлайн-проекти, використовуючи готовий функціонал.

Учасником виставки також виступить група компаній «Модерн-Експо» – міжнародний холдинг, топовий виробник і постачальник торгового та складського устаткування на території Центральної та Східної Європи. Компанія спеціалізується на розробці комплексних рішень для ритейла, а також пропонує своїм клієнтам рішення для e-commerce і логістики.

Залишити коментар