Вантажні перевезення по Україні: офіційно, безпечно, швидко

За два останніх роки вантажоперевезення по Україні стали особливо важливими через складну логістику внаслідок російської агресії. Ця ситуація збільшила попит на перевезення виробництв, товарів, меблів та особистих речей, оскільки люди змушені переїжджати в безпечні регіони.

Однак гарантія безпеки цих перевезень ускладнилась. Не кожна компанія в змозі організувати безпечне перевезення. Тому важливо вибирати надійних перевізників, які можуть забезпечити безпеку вантажів та вчасно привезти речі.

Особливості перевезень великих вантажів по території України від EA Logistic

Всі вантажівки та причепи проходять вчасно технічне обслуговування та перевірку. Вони виїжджають на дорогу тільки в ідеальному технічному стані. Перед виїздом водії також самостійно перевіряють свої транспортні засоби. Які ще гарантії безпеки отримують клієнти:

  1. Суворий відбір персоналу, водіїв. Перевіряються професійні навички та досвід роботи. Кожний працівник проходить ретельний інструктаж, спостереження за роботою під час першого місяцю роботи. Так, наприклад, кожний водій має досвід від двох років, посвідчення водія категорії С, Е, досвід далекобійних рейсів по Україні та країнам ЄС, персональну картку водія для цифрового тахографу, закордонний паспорт, код 95, досвід проходження митних процедур, T1, CMR, рекомендації від попереднього роботодавця. 
  2. Постійний моніторинг вантажоперевезень. Використовуються німецькі системи GPS-моніторингу задля відстеження місця розташування та стану вантажівок на всьому шляху проходження.
  3. Страхування вантажів від втрат, пошкоджень або крадіжки, щоб захистити майно клієнтів. Багаторічна співпраця зі страховою компанією “Інго” та з іншими страховими компаніями.
  4. Підтримка та консультації для клієнтів у разі виникнення проблем або запитань.

Яковлєв Євгеній Олександрович, власник EA Logistic, зазначає: «Протягом багатьох років ми інвестуємо в технологічні інновації для вантажівок, щоб гарантувати безпеку.

Докладаємо всіх зусиль для підвищення безпеки дорожнього руху. Всі водії регулярно проходять перевірки професійних навичок та стану здоров’я, а ми продовжуємо інвестувати в безпечний автопарк». 

Які вантажі можна перевезти

Наявність машин будь-якого класу дає можливості перевозити навіть небезпечні вантажі. Перевезення вантажу по Україні можливе в будь-якій тонажності. Що конкретно можна перевозити:

  • паливно-мастильні матеріали до 38 т;
  • негабаритні вантажі;
  • збірні палети, контейнери;
  • малогабаритний вантаж від 100 кг;
  • нестандартні вантажі для приватних осіб та підприємств.

Вантажні перевезення по Україні, ціна яких залежить від типу транспорту, маршруту та ваги вантажу, довірте фахівцям. Менеджери порадять, який транспорт краще обрати, а досвідчені водії доставлять вантаж безпечними маршрутами.

Залишити коментар